Vælg den rigtige cykel

Vi fører at bredt sortiment af cykler, både i pris og i typer. Vi står klar til at rådgive dig til at vælge præcis den cykel som dækker dit behov.

Danske Cykelhandlere

Danske Cykelhandlere er cykelbranchens kvalitetsstempel. For at blive certificeret af Danske Cykelhandlere som ‘Din Cykelfagmand’, skal butikken gennem en streng kontrol. Vi er derfor stolte af at være blevet certificeret med 5 stjerner 🙂

Bytteregler

Der ydes 14 dages returret på varer, mod fremvisning af gyldig bon, såfremt varen er ubrugt og i original emballage. Cykler samt skaffevarer kan ikke returneres, med mindre andet er aftalt.

Eftersyn samt udvidet reklamationsret

Vi tilbyder eftersyn samt reparation af alle cykler. Via vores brancheforening, Danske Cykelhandlere, tilbyder vi ved køb af ny cykel en serviceordning hvor reklamationsretten udvides til 3 år såfremt 4 serviceeftersyn overholdes i løbet af cyklens 2 første år. Eftersynene koster henholdsvis: 0,- (1.eftersyn), 299,- (2. og 4. eftersyn), 499,- (3. eftersyn). Ved 3. eftersyn afskilles også cyklens bagnav.

Finansiering

Vi samarbejder med LånLet og tilbyder rentefri finansiering over 10 måneder. Rentefrit lån tilbydes som udgangspunkt kun til ikke nedsatte varer. Alternativt tilbydes også andre lånetyper. Kig ind og hør nærmere.

Gratis lånecykel

Vi reparerer normalt cykler fra dag til dag. Hvis cyklen indleveres inden kl. 10, bestræber vi os på at have den klar allerede samme eftermiddag. Du har mulighed for gratis at låne en cykel af os imens din egen er til reparation.

Gavekort

Vi udsteder gavekort. Du bestemmer beløbet, intet minimum eller maksimum.

Bestilling af ny cykelnøgle

Har du mistet din cykelnøgle? Er låsen af mærket Abus eller YWS, kan vi sælge dig en aktiveringskode til bestilling af nye nøgler. Prisen er 129,- for to nye nøgler (specialnøgler dog kun 1 stk.). Du går herefter ind på Orderkey.eu og bestiller nøglerne som herefter bliver sendt direkte hjem til dig. Er låsen af fabrikatet AXA eller Basta, kan du bestille dem via keyservice.axasecurity.com.