Hos Barholt Cykler lægger vi vægt på at levere en god og personlig service og sælge produkter,
hvor pris og kvalitet hænger sammen

Vi fører et bredt udvalg af cykler samt tilbehør til den daglige pendler. Vores udvalg af nye cykler afspejler vores dedikation til cykler – nøje udvalgt så du får noget for dine penge, uanset om du køber billigt eller dyrt.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og kvaliteten er derfor på alle områder det vigtigste – vi går ikke ind for lappeløsninger. Du kan som kunde derfor forvente, at alle reparationer udføres grundigt af uddannet personale, så resultatet altid er i top.

I Barholt Cykler elsker vi alle cykler. Vi bruger alle cyklen som dagligt transportmiddel samt sport/fritid. Vi er derfor dedikerede til vores arbejde og udfører reparationer som andre butikker ikke kan og vil lave.

Barholt Cykler åbnede i 2002 i Århusgade 21 med Henrik Barholt som ejer og eneste medarbejder. Efter kort tid blev der så meget at lave, at der blev brug for noget mere hjælp. Henriks ven fra læretiden som cykelmekaniker, Anders Grum-Schwensen blev ansat og efterfølgende flere medhjælpere.

Barholt Cykler flyttede pr. 1. marts 2014 til nye flotte lokaler på Østerbrogade 138, på hjørnet Østerbrogade/Koldinggade. Henrik og Anders åbnede butikken som ejere sammen. Som en fælles beslutning overtog Henrik butikken som ene ejer pr. 1. januar 2016. Vi er i dag: Henrik Barholt, Cykelmekaniker og indehaver, Michael Reiersen, Cykelmekaniker/værkstedschef, Tobiasz Laskowski, cykelmekaniker/1. mand, Marcus Diemar, cykelmekaniker og Anders W. Sørensen, cykelmekanikerlærling.


Henrik Barholt
Cykelmekaniker og indehaver

Michael Reiersen
Cykelmekaniker/værkstedschef

Tobiasz Laskowski
cykelmekaniker/1. mand

Anders W. Sørensen
cykelmekanikerlærling

Anton Fogt

Anton Fogt
cykelmekanikerlærling